Όταν η εμπνευσμένη δημιουργικότητα εκφράζεται μέσα από πρώτες ύλες εξαιρετικής ποιότητας & συναντά τις πιο εξελιγμένες τεχνικές ζαχαροπλαστικής, το αποτέλεσμα οδηγεί στις μοναδικές γευστικές δημιουργίες του Διονύση Αλέρτα.

Από τους πιο ταλαντούχους Έλληνες Chef Pâtissier, ο Διονύσης Αλέρτας δημιουργεί ευφάνταστες και πρωτότυπες γευστικές εμπειρίες που αντικατοπτρίζουν τη μοναδικότητα του δημιουργού τους: ατόφιες γεύσεις, αυθεντικά ισορροπημένες, που παντρεύουν ιδανικά το κλασικό με το νέο σαγηνεύοντας ακόμη και τους πιο απαιτητικούς γευσιλάτρεις.

Με καίριες επιρροές από τη γαλλική patisserie & αξιοζήλευτη εμπειρία πλάι σε καταξιωμένους Chef Pâtissiers, όπως ο περίφημος Gilles Marchal, ο Διονύσης Αλέρτας αέναα εμπλουτίζει τις γνώσεις του στην υψηλή patisserie με ενεργή συμμετοχή στο διεθνές γίγνεσθαι της ζαχαροπλαστικής.

Είναι σημαντικό να αναφέρουμε ότι ο Διονύσης Αλέρτας πλαισιώνεται από μία ομάδα εξαιρετικά ταλαντούχων συνεργατών, που έχουν ως φιλοσοφία να δημιουργούν μοναδικές, ανώτερες γευστικές εμπειρίες για όσους αγαπούν το γλυκό.