Ονειρευτήκαμε το γλυκό στην πιο αριστουργηματική εκδοχή του. Ο Διονύσης Αλέρτας δημιούργησε έναν μοναδικό authentic patisserie προορισμό!

Εμπνευσμένες, αυθεντικές, τολμηρές γλυκές γεύσεις, με τη σφραγίδα της French patisserie, που ξεχειλίζουν από απόλαυση και μπορούν να ικανοποιήσουν ακόμη και τους πιο απαιτητικούς λάτρεις του γλυκού.
Σας περιμένουμε στο Criollo για να γευτείτε υπέροχες εκπλήξεις γλυκιάς απόλαυσης που είναι σίγουρο ότι θα σας κατακτήσουν.
 

Η φιλοσοφία μας:

Στο επίκεντρο των προσπαθειών μας βρίσκεται η επιθυμία μας να προσφέρουμε γλυκό κορυφαίας ποιότητας. Για το λόγο αυτό επικεντρωνόμαστε με πάθος στο τρίπτυχο αγνές πρώτες ύλες κορυφαίας ποιότητας, υψηλό αισθητικό κριτήριο & πρωτοποριακή τεχνογνωσία, ώστε να απολαμβάνετε τις πιο ξεχωριστές γλυκές δημιουργίες.

Τα βασικά σημεία της φιλοσοφίας μας:

  •  Επιλογή των πιο αγνών πρώτων υλών
  • Αξιοποίηση εξοπλισμού τελευταίας τεχνολογίας
  • Χρήση πρωτοποριακής τεχνογνωσίας
  • Ασφαλής διαχείριση των πρώτων υλών που διασφαλίζει την υψηλή διατροφική τους αξία
  • Υψηλές προδιαγραφές ποιότητας σε κάθε στάδιο της διαδικασίας, με πιστοποίηση κατά το πρότυπο EN ISO 22000:2005
  • Αυστηρή τήρηση των κανόνων υγιεινής & ασφάλειας
  • Αναπτυγμένη πελατοκεντρική αντίληψη με εστίαση στην άρτια εξυπηρέτηση.