Η εφημερίδα Αμαρυσία δημιουργήσε ειδικό αφιέρωμα για το criollo.

Διαβάστε αναλυτικά το άρθρο.

 

 

 

Ένα γλυκό και όμορφο άρθρο για το Criollo στο Κάπα της Καθημερινής, δημοσιεύθηκε για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Του Αγίου Βαλεντίνου επιλέγουμε Criollo, ένα υπέροχο άρθρο για τα υπέροχα γλυκά μας στις γλυκές ιστορίες.

 

Μια ημέρα γεμάτη αγάπη και πολύ πολύ σοκολάτα! Απολάυστε το.

 

Ο Chef Patissier του Δειπνοσοφιστήριον catering & του Criollo κάθε Τετάρτη θα εμφανίζεται στην εκπομπή ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ του Ant1 με την Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα.

'Οχι απλά δημιουργία, όχι απλά τέχνη.... είναι αριστούργημα!

Μια μοναδική τούρτα που συναντά την γευστική τελειότητα με την υπογραφή του Criollo by Διονύσης Αλέρτας

Την Τετάρτη 27 Μαίου, ο Διονύσης Αλέρτας ετοίμασε το υπέροχο γλυκό στο ΠΡΩΙΝΟ ΑΝΤ1.

Ο Διονύσης Αλέρτας ετοίμασε λαχταριστά macarons την Τετάρτη 20 Μαίου στο ΠΡΩΙΝΟ του ΑΝΤ1!

Ο Διονύσης Αλέρτας μίλησε στο allyou.gr! Δείτε τη συνέντευξη εδώ.

Ο Διονύσης Αλέρτα "μίλησε" στο περιοδικό HELLO!

Αυτή την Παρασκευή έως και την Κυριακή, ο Διονύσης Αλέρτας επιμελείται μοναδικές street dessert δημιουργίες στο φεστιβάλ «Ελλάδα, Γιορτή, Γεύσεις - Άνοιξη 2015» που διοργανώνουν το «Αθηνόραμα» και το «ΑθηνόραμαUmami»: λουκουμάδες πασπαλισμένους με ζάχαρη, μέλι και καρύδια, μία gourmet εκδοχή για το μαλλί της γριάς με άρωμα βανίλιας Μαδαγασκάρης και πορτοκάλι, καθώς και λαχταριστό παγωτό!

Παράλληλα, στα πλαίσια σεμιναρίου ζαχαροπλαστικής για το κοινό, θα μυήσει τους λάτρεις του γλυκού σε 5 διαφορετικές εκδοχές της μους σοκολάτας, με sauce anglaise (γεμάτη, στιβαρή), pate a bombe (αέρινη), allege (ανάλαφρη), κλασική (μαστιχωτή), παρφέ (πλούσια, βελούδινη και κρύα).

Περισσότερες πληροφορίες στο www.elladagiortigefseis.gr/festival5!

Ο Διονύσης Αλέρτας θα βρίσκεται στο φεστιβάλ "Ελλάδα, Γιορτή, Γεύσεις" για την άνοιξη 2015, που διοργανώνεται από το ΑΘΗΝΟΡΑΜΑ στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων στις 8, 9 και 10 Μαΐου, παρουσιάζοντας 5 διαφορετικές εκδοχές της μους σοκολάτας.

Δείτε περισσότερες πληροφορίες για το μάθημα ζαχαροπλαστικής εδώ.

Το Criollo στο madamefigaro.gr, με τη ματιά της food editor Νέλλης Καλαμαρά.

Πατήστε εδώ για να δείτε την παρουσίαση!

Ο Διονύσης Αλέρτας μίλησε για το Criollo στο Αθηνόραμα και στη δημοσιογράφο κα Ντίνα Γκρουμούτη. Δείτε την ενδιαφέρουσα συνέντευξη εδώ!

Πασχαλινές λιχουδιές,  πρωτότυπα σοκολατένια αυγά, αφράτα τσουρέκια και ντελικάτα brioche σας περιμένουν στο Criollo, πάντα δια χειρός Διονύση Αλέρτα!

Συνέντευξη του Διονύση Αλέρτα στη δημιοσιογράφο κα Νίκη Μηταρέα, για το περιοδικό "Κάθε μέρα με την Αργυρώ" της κας Αργυρώς Μπαρμπαρίγου!

Το athensmagazine.gr επισκέφθηκε το Criollo και μίλησε με τον Διονύση Αλέρτα για τις δημιουργίες του στο ζαχαροπλαστείο και γενικότερα για τη φιλοσοφία του στην υψηλή ζαχαροπλαστική.

Δείτε εδώ το αφιέρωμα!

 

Τα εγκαίνια του ζαχαροπλαστείου Criollo με τη ματιά της εκπομπτής JoinUs στο ΣΚΑΙ.

 

Το followme.gr ήταν μαζί μας στα εγκαίνια του Criollo και ευχαριστούμε θερμά για το όμορφο αφιέρωμα που μπορείτε να δείτε εδώ!

Σας ευχαριστούμε θερμά που μας τιμήσατε με την παρουσία σας στο opening party για τα εγκαίνια του ζαχαροπλαστείου Criollo
Μοιραστήκαμε μαζί σας μία μοναδική βραδιά γεμάτη κέφι, θετική ενέργεια, εξαιρετικές γεύσεις και από καρδιάς ευχές, ακόμη και από εσάς που δεν καταφέρατε να είστε κοντά μας!